Shiatsu het Gooi

DO-IN

Ook wel genoemd Yin Yoga en 5-elementen Yoga.

Vuur

Do-in betekent de weg naar binnen, hoort bij Shiatsu, is een Oosterse bewegingsleer, een zusje of eigenlijk de voorloper van yoga en bestaat uit meridiaanstrekkingen, opwarm- en ademhalingsoefeningen en doe-het-zelf-shiatsu.
Shiatsu doe je bij een ander, Do-in doe je bij jezelf.
Door de afwisseling van dynamiek en een meditatieve vorm van bewegen en rust wordt een soepele activering van mentale en fysieke energie bewerkstelligd.
Spelenderwijs geef ik tijdens de lessen veel informatie over de vijf elementen, waaraan de meridianen ten grondslag liggen. 

HoutIn groepspraktijk Piith geef ik drie keer per week Do-in lessen zodat je de kans krijgt meer over dit alles te leren en te doen en het in te passen in je dagelijkse ritme.
AardeEn dat is mooi want door regelmatig Do-in te doen, geef je jezelf ruimte, blijf je fit en voorkom je klachten. 

Do-in is een fijne manier om lichaam en geest in balans te brengen en te houden, om je sterk en veerkrachtig te maken en om je bewust te worden van je grenzen.

Do-in is leuk en prettig om te doen, rustig en makkelijk en geschikt voor iedereen, man en vrouw en elke leeftijd, omdat het gaat om jouw grenzen en niet om die van de buurman.

WaterDe lessen zijn in kleine groepen van maximaal acht personen.

MetaalTrek makkelijke kleren aan en neem een grote handdoek mee.

Geef je op via 06-29141718 of info@shiatsuhetgooi.nl.

Elke vrijdag- en zaterdagochtend om 9 uur.
De les duurt anderhalf uur inclusief kopje thee.
Inloop vanaf een kwartier voor aanvang.

 

losse les = €12
10-rittenkaart = €100 (onbeperkt houdbaar)
Eerste les gratis!