Shiatsu het Gooi

GezichtsYoga

Ja dat is gekke bekken trekken.
Waarom? Omdat uitstraling zo belangrijk is, om je visitekaartje op te pimpen op een natuurlijke manier, om van buiten te laten zien hoe je je van binnen voelt.
Maar ook andersom: om je binnenkant te verblijden met een zorgeloze buitenkant!
En gewoon omdat het leuk is om te doen.
Gezichtsyoga draagt bij aan een frisse uitstraling, stralende lach, opgewekte oogopslag en jeugdige, krachtige contouren.
Je gaat er op den duur opgeruimd en jonger uitzien! Zo anti-aging werkt dat en beter dan botox!

GezichtsYoga

In de les – ook wel heel hip Face Yoga en vroeger Gezichts Gymnastiek genoemd – leer je krachtig de spieren van gezicht en hals ontwikkelen, zodat je expressie soepel en levendig wordt. De yoga helpt je gelaat ontspannen. De liftende massage die je bij jezelf gaat doen stimuleert alle cellulaire functies van huid, spieren en bot, de bloedcirculatie en het lymfatisch systeem, de collagene en elastine vezels, huidskleur en stevigheid.

Onlangs werd in de pers bekend gemaakt dat de nieuwe verloofde van de Britse prins Harry, Meghan Markle, haar gezicht zo mooi houdt dankzij orale massage.
Orale massage? Ja, en dat is precies wat wij tijdens de les óók doen!

Heel geschikt voor acteurs, zangers, representatieve of openbare functies en voor iedereen die graag zijn strakke masker laat vallen!
Goed voor alle leeftijden en zowel mannen als vrouwen.

Elke zaterdag om 9 uur.
Inloop vanaf een kwartier voor aanvang lessen.
Geef je op bij Luna, 06-29141718 of info@piith.nl.

Een les duurt anderhalf uur inclusief kopje thee en kost €15, 10-rittenkaart €120, proefles gratis. Privéles is mogelijk voor €65, 3-rittenkaart €165.
De rittenkaart is in principe persoonsgebonden en 1 jaar houdbaar, ook inzetbaar bij de andere behandelingen en privélessen, restitutie van niet gebruikte ritten is niet mogelijk.

Ook is er de cursus van 5 dagdelen voor €400 pp, waarbij een dagdeel dan zo’n 2 tot 2,5 uur duurt.
Neem je je moeder, vriendin, broer of buurman mee, dan krijg je €50 pp korting.
We verdelen die dagdelen in overleg over ongeveer een maand en je krijgt een mooie hand-out en nog wat andere extraatjes, zodat je er uiteindelijk geheel zelfstandig mee aan de slag kunt.