Shiatsu het Gooi

Japanse gezichtsmassage

Bij Shiatsu het Gooi is ook uw 
uitstraling in goede handen…

Shiatsu voor het gezicht.

Japanse gezichtsmassage met een flinke vleug Luna.

Zoals de oude meesters van de Chinese Geneeskunde zeggen:  “Uiterlijke schoonheid is gebaseerd op innerlijk evenwicht”.

Een mens straalt naar buiten uit die hij van binnen is.
Maar dat werkt andersom ook.
Het effect van Shiatsutherapie voor het gezicht - wat Japanse Gezichtsmassage in feite is - reikt aanzienlijk verder dan enkel een uiterlijke verandering. We zien niet alleen een verjonging van de gezichtshuid, maar ook een verbetering van het algemene gevoel van welbevinden, omdat de meridianen in het gezicht corresponderen met de meridianen in het hele lichaam.
Je gaat lekkerder in je vel zitten!

Een Japanse Gezichtsmassage is uniek.
Door intensieve ontspannende technieken op nek, schouders, hoofd en gezicht, diepe weefselmassage, zachte huidmassage, stimulatie van drukpunten en gezichtsspieren en lymfedrainage, is het verfrissende, verjongende en mogelijk zelfs liftende effect na een aantal behandelingen al merkbaar.
Men spreekt ook wel van een natuurlijke facelift.
Spanning in het hoofd vermindert, de energiestroom (Qi) komt in balans, de bloedcirculatie krijgt een oppepper waardoor toevoer van voedingsstoffen en afvoer van toxines worden gestimuleerd en de aanmaak van collageen en elastine wordt bevorderd.
Hierdoor verbeteren huidstructuur, huidconditie en het vochtgehalte, rimpels en wallen kunnen verminderen, lijnen kunnen strak getrokken worden, kin en hals kunnen verstevigen en het verouderingsproces kan worden vertraagd.

Het mag duidelijk zijn dat voor een optimaal mooi resultaat het belangrijk is ook de leefregels aan te pakken. Zoals goede voeding, voldoende beweging, buitenlucht  en ontspanning, verantwoord zonnen en niet roken.

Dankzij mijn kennis, vaardigheid en ervaring in de Shiatsutherapie en Traditionele Chinese Geneeskunde en aanvullende Japanse, Duitse, Britse en Spaanse technieken heb ik mijn eigen stijl in deze bijzondere gezichtsmassage kunnen ontwikkelen en vormgeven.

Waar ik mee werk is een zelf samengestelde mix van natuurlijke oliën, die oa zuiverend, hydraterend en verstevigend werken. Uiteraard zonder parabenen, siliconen, minerale oliën en geur-, kleur- en bewaarstoffen.
Nadrukkelijk ben ik géén schoonheidssalon, wil dat ook niet zijn.
Ik ben shiatsutherapeut, werk heel basic, bij de bron, daar waar het begint, vandaar ook de goeie resultaten.
Verwijder vantevoren make-up en houd er rekening mee dat het haar een beetje vet kan worden.

Hoewel één behandeling al heilzaam kan zijn, wordt aanbevolen een tiental behandelingen met een frequentie van ongeveer één keer per week.
Daarna kan een onderhoudsbehandeling van elke maand of eens per kwartaal of half jaar gedaan worden.
Ook fijn is een gezichtsmassage de dag voor een belangrijke gebeurtenis. 

Een behandeling van een uur kost €75.
Een 3-rittenkaart is €195.
Wil je een behandeling in de avonduren dan kost dat €10 extra.
De rittenkaart is in principe persoonsgebonden en 1 jaar houdbaar, ook inzetbaar bij de andere behandelingen en privélessen, restitutie van niet gebruikte ritten is niet mogelijk.